Qui som?


Som Les 3 Claus Musicals, un grup format el 2008 a Bellvei del Penedès per tres noies, l’Anna, la Irene i la Roser. Des de petites que estudiem a l’EMMPAC de El Vendrell.

Què som? És difícil definir-ho...Un dia per casualitat i sense saber com acabaria, es van ajuntar un violí, un violoncel i un saxo per tocar una única cançó. A partir d’aquí va començar una història entre nosaltres que ha evolucionat al llarg dels anys igual que el nostre repertori. Al principi es basava en música popular o d’arreu del món, però ara el que fem és versionar cançons de tot tipus. Fins ara hem arranjat des de cançons de Mozart o òpera fins a grups en anglès o de pop-rock com Coldplay, Maroon 5, OneRepublic o el DJ Avicii. 

S’ha de dir que ens agraden molt les bandes sonores...en tenim de diferents estils de música i de pel·lícules de diferents èpoques com El Fantasma de l’Òpera, La vida és bella, Els Pirates del Carib, El Senyor dels Anells, Cinema Paradiso, La Missión o El Rei Lleó. Un gènere que ens agrada versionar també és la música en català potser no tan escoltada pel públic. Ens agraden grups de ressò a Catalunya com Blaumut, Txarango o Els Amics de les Arts, per no parlar de cançons tradicionals catalanes o del cantautor Lluís Llach. També hem composat algunes cançons.

Realment, no som un grup que es pugui definir, simplement arrangem el que ens ve de gust i toquem el que ens agrada. Els nostres concerts són molt amens, agradables i sempre intentem dona’ls-hi un toc d’emoció. Ens agrada passar-nos-ho bé, disfrutar i veure gaudir el públic.

Les 3 Claus Musicals, un grup musical diferent, una fusió de corda fregada i vent fusta, potser sense un estil de música propi però amb cançons per fer-te sentir la música, no només amb l’oïda sinó també amb el cor.

“Compartim la nostra música per un batec del teu cor”

MÉS SOBRE NOSALTRES
ANNA
Toca el violoncel. És bastant xerraire però li costa parlar en públic, té molta vergonya! Sempre està fent alguna bestiesa i li agrada molt fer el pallasso. També li agrada cantar, fer alguna manualitat per regalar o fer mini-croissants de xocolata de tant en tant per berenar.
Li agraden molt els animals domèstics i els grups vocals
No suporta els escarabats
IRENE
Toca el violí. Podria ser la directora del grup, fa la majoria d'arranjaments de les cançons i li agrada molt composar. Sempre comença a fer una cançó i després mai l'acaba... És "el seny" del grup i és feliç si té una càmera a les mans o una estona per escoltar música sense haver de fer res més.
Li agrada molt la cultura en general i el futbol
No suporta la calor
ROSER
Toca el saxo. No li fa res haver de parlar davant del públic i sempre té idees creatives i originals. És una mica somia-truites, alegre i també molt sensible. Li agrada escoltar música en diferents idiomes i dibuixar quan s'avorreix. Escriu la majoria de coses que pogueu trobar en aquest bloc i moltes més...
Li agrada molt aprendre idiomes
No suporta que la gent porti la música alta al cotxe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada