4 de novembre del 2015

Vídeo Gladiator

Bon dia a tots/es,
Avui us mostrem el muntatge del vídeo de Gladiator que vam fer per al Concurs Palau Ressona. És una adaptació musical nostra amb imatges de la pel·lícula. No hem aconseguit passar a la final, però ens ho hem passat molt bé fent el vídeo i ha estat una nova experiència per nosaltres.

Aquest muntatge ha estat una producció de @ideasland que ens va oferir el material necessari i ens va ajudar a l'hora de muntar el vídeo, volem agrair la seva dedicació.
També donem les gràcies als alumnes de l'assignatura de noves tecnologies de l'EMMPAC per ajudar-nos a gravar la cançó.

Esperem que us agradi el vídeo i moltes gràcies a tots els que ens seguiu, perquè gràcies a vosaltres ens animem a seguir fent coses com aquestes.


L3CM

2 comentaris:

  1. Us felicito noies, m'ha encantat altre cop escoltar-vos. Continueu així perquè és increible tota la feina que heu tingut, i sou un exemple a seguir. També com no felicitar a tots els que han estat possible aquest muntatge tan fantàstic. Felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Noies teniu que continuar, és un mérit molt gran lo que feu. Ja veure-ho que tindreu altres oportunitats aixó de ben segur. Un petó molt gran. I ánims.

    ResponElimina